Meet en Greet Facebookgroup “Jouw Droommotor”.

Vandaag de dag zijn media zoals Facebook en Twitter etc. niet meer weg te denken uit deze tijd. Helaas gaat dit ook vaak gepaard met “unanimiteit” (je ziet niet wie er achter dat account zit) waar door er erg veel misbruik op het i-net welig tiert. Maar gelukkig zijn er ook plekken waar dergelijke herrieschoppers direct de nek afgedraaid word. Hier onder lees je een van mijn positieve ervaringen met het van ellende overspoelde Facebook.

Ruim een jaar geleden ben ik lid geworden van de Facebookgroep “Jouw Droommotor”. Een Facebookgroep bezaaid met motorrijders en rijdsters, welke allemaal de zelfde passie hebben en wel “motoren”. De groep bestaat uit een verscheidenheid aan mensen met een al even zo grote verscheidenheid aan motoren. Het maakt niet uit of je nu op een Racer, toermotor, custom motor of crosser rijd, iedereen is daar even welkom !

Afgelopen zondag was er een “Meet en Greet” georganiseerd door de initiatoren van “Jouw Droommotor” dus ik dacht: Laten we maar eens gaan kijken ! Ik had immers nog niemand persoonlijk gezien en wilde wel eens zien wat voor een vlees ik in de kuip had 😉 Het zonnetje scheen dus aan het weer zou het niet liggen. Dus de brommert de schuur uit getrokken en Tomtom er op gedrukt. Na het invoeren van de locatie en het indrukken van kronkelroute, kon de rit beginnen.

Ik verbaasde me over de mooie plekken waar ik ondanks dat ze bij mij om de hoek liggen, nog nooit geweest was. Na een dik uurtje sturen kwam ik aan bij een restaurantje midden in het bos, waar een bult motoren stonden uit te rusten. Hier moest het zijn want aan de gevel hing een bord met “Eethuis Halte Assel” en dus mijn brommer ook maar even te rusten gezet bij de rest.

Nog net op tijd voor de groepsfoto’s dus eerst werden de kiekies trekken om daarna aan de koffie te gaan. Al snel kwamen de sterke verhalen op tafel en vloog de tijd voorbij. Zo snel dat ik me op de terugreis pas realiseerde dat ik met nog bijna de helft geen kennis gemaakt had. Tja, dat krijg je als je aan de babbel raakt, dan gaat er geen stopwatch af voor een volgende gesprek.. Maar dat houd een ieder tegoed voor de volgende keer 😉

 

 

Eigenlijk is zo’n middagje ook net effe te kort maarja … wie weet komt er nog eens een keer een weekendje in de toekomst 😉

Eenmaal thuis werd mijn Facebook overspoeld met gave foto’s en zowaar ook enkele van mijn brommert. Oke ook waar ik zelf op sta maar dat is niet van belang 😉 Ik kijk terug op een geweldige middag en ga zeker nog meer mensen van de groep in real life spreken (als ze dat willen althans 😉 )

Helaas lag ik s’avonds weer te shaken in mijn bed, ondanks dat ik mijn medicijnen genuttigd had. Maar dat mag de pret niet drukken want ik ga de volgende keer gewoon weer.

Ik wil dan ook alle leden van “Jouw Droommotor” die aanwezig waren bij de Meet en Greet, hartelijk bedanken voor de gezelligheid !

Wellicht tot gauw weer 😉

Please follow and like us: