Bende veroorzaakt door politici , burgemeesters en Media omtrent Motorclubs !

Het gaat geweldig in Nederland. De zaken gaan weer beter, wat voortreffelijk goed nieuws is voor de ondernemer. De auto en motoren verkoop stijgt weer en dat laatste zorgt toch voor de nodige onrust. Vooral onder burgemeesters en politici welke een hetze zijn begonnen tegen motorclubs !

Onze Oosterburen hebben begin dit jaar een algeheel colour verbod ingesteld en nu willen bovengenoemde bestuurders dit ook zo snel mogelijk doorgevoerd krijgen voor Nederland. Al enige tijd worden geen vergunningen meer afgegeven voor georganiseerde treffen, meetings en feesten en worden treffen, meetings en feesten op het aller laatste moment alsnog verboden. Diverse media juigt deze verderfelijke acties toe want daarmee heeft de media weer genoeg schietvoer om de donkere dagen voor Kerst door te komen. Alleen vergeten zij daarbij dat Kerst slechts twéé dagen van het jaar behelst. Bovendien zijn onze Oosterburen er ook nog lang niet klaar mee, kijk maar eens naar de diverse rechtszaken welke tegen dat besluit ingesteld zijn. Daar komt dus nog een staartje aan te hangen !

Andere kant van de medaille.
Men ziet motorclubs als een broeinest voor criminaliteit maar ondertussen vergeet men dat er vele motorclubs bestaan welke criminaliteit juist sterk onderdrukken. Deze motorclubs vangen jongens/mannen op welke binnen de maatschappij geen of onvoldoende rust weten te vinden. Gasten welke door die zelfde motorclubs van de straat gehouden worden, waar ze anders mogelijk de fout in zouden zijn gegaan. Gasten welke zich niet aangetrokken voelen tot de plaatselijke voetbalclub of ander soort verenigingen. Waar moeten die gasten naar toe als motorclubs verboden zouden worden? 

Geen bewijzen criminele motorbendes.
Maar los even van “mijn” mening, welke bewijzen bestaan er momenteel tegen motorclubs ? Precies, die zijn er niet en al zeker niet voldoende om motorclubs te kunnen verbieden. Maar zodra iemand iets uitgevreten heeft en hij is lid van een motorclub, dan word meteen de motorclub er bij gehaald als zijnde criminele motorbende. De media schrijft beschuldigingen uit zonder dat daar enig bewijs voor te leveren is. Maar laten we eerlijk zijn, die bureaucratische pennenlikkers moeten toch ook vreten. Smult de burger daar niet van dan zij in ieder geval wel en dat is te bespottelijk voor woorden. Schrijf waarheid en objectief maar ga geen spookverhalen de wereld in helpen.

Taak Media is onwaarheden aan het licht te stellen.
Schrijf over het falen van de overheid en burgemeesters in hun onmogelijke ijver om motorclubs te verbieden en schrijf over hoe clubs in verband gebracht worden met criminele activiteiten welke niet clubactiviteiten gelieerd kunnen worden. Onze overheid en burgemeesters zijn echt de weg kwijt op gebied van motorclubs, al snap ik ook wel dat het niet fijn is om slachtoffer te worden/zijn van een criminele activiteit. Ik weet nog dat in mijn (oude) dorp een molotov cocktail tegen het huis van de burgemeester gegooid was. De dader was blijkbaar een alcoholist die uit zijn woning was gezet. Mag je dan als burgervader iedereen die regelmatig in een kroeg komt stigmatiseren? Nee, en dat word dan ook niet gedaan máár, zodra het een motorrijder betreft dan is de motorclub waar hij lid van is ineens een Criminele motorbende. Wat een waanzin ten top !

Maar laten we het eens wat algemener trekken !
Ik zat net weer eens “Opsporing Verzocht” te kijken en ik weet dat ik het niet mag maar ik deed even exact dat wat betreffende politici en burgemeesters doen, namelijk stigmatiseren. Helaas voor alle goeie maar ik kwam tot de conclusie dat slechts in één zaak om Nederlandse daders ging van oer Nederlandse komaf, in alle andere gevallen ging het om mensen uit etnische groepen. Slechts in twee gevallen waren Surinamers de verdachten en in ruim 75% van alle gevallen ging het om Nederlanders met Marokkaanse komaf. Maar wee de gebeente als ik durf te zeggen dat Marokkanen een crimineel volk is ! Ik zou dat ook niet doen want ik weet als geen ander dat er meer goede dan slechte Marokkanen in ons land wonen.

Politici crimineler dan motorclubs!
Laat onze overheid, burgemeesters en media dáár nou eens een voorbeeld aan nemen en stoppen met iedere motorrijder tot crimineel te maken en motorclubs tot “Criminele Motorbende” te bombarderen. Want als we het over criminaliteit hebben kijk dan eens naar de grote getale Politici welke met justitie te maken hebben gehad. VVD spant daarbij dit jaar voor de vijfde keer op rij de kroon!  Er kwamen maar liefst vijftien VVD-ers dit jaar in opspraak. Van hen werden er drie veroordeeld door de rechter. D66 staat op de tweede plaats met maar liefst vijf D66-ers welke de fout in gingen. Het CDA kent ten minste vier Christenen met berispelijk gedrag. De PVV daar in tegen ligt dagelijks onder vuur maar kent slechts één enkele rotte appel.

Ik ken legio aan voorbeelden van corrupte politici in gemeenteraden waar zélfs mijn eigen familie zwaar door gedupeerd is, waar zelfs de burgemeester debet aan was. Maar die lieden hielden elkaar de hand boven het hoofd en werden in een enkel geval slechts terug gezet maar in de meeste gevallen gebeurde er helemaal niets en werd er gezegd, u zeurt ! Maar uiteindelijk heeft het mijn eigen ouders wél onze boerderij en hun zaak gekost.

Nou valt er te speculeren over aantallen maar beste mensen we hebben het over mensen met een boven gemiddeld inkomen welke juist een groot voorbeeld zouden moeten zijn. Dat maakt hun gedrag pas echt heel verwerpelijk. Maar terug naar het onderwerp, als iemand crimineel gedrag vertoont dan is het zaak dat Politie en Justitie deze lieden voor de Rechter brengt, of zij nu wel of niet lid zijn van een motorclub. Het is vervolgens de taak van de Rechter om te bepalen of iemand inderdaad schuldig is of niet. Is iemand schuldig dan zal hij/zij daar voor een boete moeten betalen, het zij een taakstraf, geldelijke boete of opsluiting, dat is de grondslag van ons rechtssysteem.

Maar ga nou niet als Politicus, burgemeester of Media iemand aan de schandpaal hangen terwijl de rechter hem/haar nog niet veroordeeld heeft. Ga al helemaal geen club verantwoordelijk stellen voor waangedragingen van een mede burger. Want dat zou betekenen dat bijna alle verenigingen tot “Criminele Club” te bombarderen is, want in elke club kom je excessen tegen.

Het mag duidelijk zijn
Deze eenvoudige sterveling rijd al dertig jaar motor en heb al meer dan 1 miljoen kilometer motorrijervaring en zou dus mogen buigen over de nodige ervaring op dat gebied. Maar desondanks stoor ik me mateloos aan het feit dat onwetende Politici, Burgemeesters, Justitie en agenten op straat, menen een motorclub wél te mogen bestempelen als “Criminele Bende”. Ja ik ben in de afgelopen dertig jaar ook lid geweest van diverse motorclubs maar niet één daar van was ook maar enigszins Crimineel te noemen. Ik zeg daarmee niets over leden want ik weet niet wat een ander in zijn eigen tijd doet. Wel kan Ik zeggen dat ik wars ben van criminaliteit of dat nou iemand is die politicus, motorrijder, burgemeester of wat dan ook is. Maar ga geen verenigingen tot Criminele bendes”bombarderen want jullie weten niet wat je daar mee aanricht !

Please follow and like us: