Facebook pagina’s over de top !

Wat is dat toch met al die Facebook gangers, snappen ze het niet of willen ze het niet snappen ? Ik bedoel hier niet de mensen die met groots tromgeroffel hun avondmaal presenteren of laten zien hoe hard ze die dag weer gewerkt hebben maar … de vele mensen/misbruikers van verkoop pagina’s !

Yep, ik erger me mateloos aan de lui die menen te kust en te keur hun rotzooi aan te kunnen prijzen zónder enig respect voor de beheerders van die pagina’s en hun leden. Door gewoon NIET te willen begrijpen dat je iets wat duurder kost dan 100 euro, NIET aan kunt bieden op een pagina die alleen voor GRATIS aanbiedingen staat.

Althans stonden ze dat maar want heel veel goed bedoelde pagina’s worden al snel overspoeld met verkoop artikelen welke NIET voldoen aan de door beheerders gestelde eisen. Sterker nog, men heeft gewoon schijt aan de beheerders en de vele uren welke zij dagelijks besteden om een pagina te controleren op misbruik. Ook =heeft men schijt aan de bezoekers welke zich speciaal bij een site hebben aangemeld omdat zij iets zoeken binnen bepaalde marches. Beheerders daar in tegen zijn vaak ook niet echt geneigd om mede beheerders aan te stellen want het is uiteindelijk HUN kindje.

Daar bij heb je allerlei mensen die van alles vinden en zich er vervolgens tegenaan gaan moeien, Op zich kan iedereen inderdaad een (klein) handje helpen door een bericht wat niet voldoet aan de eisen, te melden bij beheerder. Een goed beheerder zal er zo snel mogelijk naar kijken en vervolgens gepaste maatregelen nemen. Maar helaas hebben we dát ook niet voor het zeggen want sommige beheerders maken er zelf ook echt een zooitje van. Zij denken; de pagina bestaat en heeft al de nodige leden dus het zal allemaal wel los lopen.

Ja, loslopen doet dat zeker en zo langzamerhand blijven er weinig goede Facebookpagina’s over. Je moet je als beheerder realiseren dat de pagina misschien wel door jou gemaakt is maar feitelijk de pagina van je leden is. Want vinden de leden het niks dan is je pagina zo een afvalbak voor idioten die maar wat aan kloten en rotzooien.

Vandaag weer het zoveelste bewijs gekregen. De beheerder geeft in zijn titulatuur aan dat het een verkoop pagina is voor artikelen tót 1500 euro. Het kán natuurlijk aan mij liggen maar als er duidelijk staat tót 1500 euro dan betekend dit dat alles wat je aanbied ook daadwerkelijk maximaal 1500€ mag kosten en niet 1501 of 1700 of zelfs 2000 €

Ik vraag me dan ook daadwerkelijk af wat er mis is met lieden die méér vragen dan die 1500€ zoals door beheerder is vastgesteld ? Kunnen zij niet lezen óf verdommen ze het gewoon ?

ZE VERDOMMEN HET gewoon want anders zouden ze hun advertentie wel aanpassen dan wel verwijderen zodra er ook maar het eerste commentaar komt. Maar nee, men doet er niets aan  en hebben totaal GEEN RESPECT noch voor de beheerders welke zich dagelijks uitsloven om de pagina overzichtelijk te houden, noch voor de leden welke niet gebaat zijn bij duurdere objecten.

Wáár moet dat heen met deze respectloze maatschappij ?
De meest eenvoudige oplossing voor dit probleem ligt bij de beheerders.
Zij kunnen eenvoudig instellen dat berichten eerst gemodereerd moeten worden alvorens ze zichtbaar worden op de pagina en kunnen ze het niet alleen af dan kunnen ze heel simpel mede moderatoren aanstellen.

Dus mensen NEEM JE VERANTWOORDELIJKHEID !

Please follow and like us: