Politiek klimaat onherkenbaar voor de normale Nederlander !

Met de gemeenteraad verkiezingen voor de deur, komen de schandalen van lijsttrekkers én bestuurders politieke partijen steeds meer aan het licht. Werd een maand terug nog de Minister v Buitenlandse zaken nog ter verantwoording geroepen, eist de Fiscus nog 12 miljoen van voormalig VVD voorzitter H.Keizer. Nederland staat aan de rand van een politieke afgrond die zijn weerga nog niet kent en hoe zou dat komen ?

De telegraaf liet vandaag een stuk los over de eis van de Fiscus aan het adres van voormalig voorzitter van de VVD Henry Keizer, van maar liefst 12 miljoen ! Dit vanwege een omstreden overname van het Haagse crematiebedrijf De Facultatieve. Zo meld de Telegraaf. Dit nadat Halbe Zijlstra Minister v Buitenlandse Zaken nog geen maand geleden al het veld moest ruimen vanwege het verzinnen en uitbuiten van een vaag verhaal over Poetin ?

Groen Links ontsloeg gisteren een medewerker na aanranding van een stagiaire en Pechthold ligt zwaar onder vuur vanwege enkele dubieuze zaken als het in ontvangst nemen van een appartement in Den Haag. Maar ook Asscher van de PvdA is nog niet af van de gifbeker welke vorig jaar overliep. Van wederopbouw is een jaar later nog weinig tot niets t merken.

Kijk ik naar de plaatselijke partijen en hun kiesprogramma, zit er geen enkele partij bij welke ik mijn stem zou willen geven. En met mij weten een hoop Nederlanders nog steeds niet op wie en wat ze nu moeten gaan stemmen. Dit is het resultaat van de zieke geesten in Den Haag, welke een zooitje maken van ons Nederland.

Succes met stemmen mensen !!

Please follow and like us: